Byggställningar I STOCKHOLM- SÄKER, PRISVÄRT OCH SNABBT MED

Byggställningar I STOCKHOLM- SÄKER, PRISVÄRT OCH SNABBT MED BYGGSTÄLLNINGAR FLÖJER
Om du letar efter ett pålitligt specialistföretag för byggställningar i Stockholm är Byggställningar Flöjer rätt adress. I mer än 45 år har vi varit pålitligt aktiva för kommersiella och privata kunder med professionellt kunnande inom byggställningar. Med toppmodern teknik, flexibilitet och följsamhet till deadlines arbetar vi tillsammans med hantverk och industri samt fastighetsförvaltningar med lika förtroende som med privata bostäder. Förutom snabb och effektiv service är våra styrkor: låga
priser, kvalitet och tillförlitlighet. Har vi väckt ert intresse för våra tjänster för att bygga byggställningar och vill du boka tid hos oss i Stockholm? Kontakta oss då!
Professionell och säker montering av fasader
Eftermontering av fasader är oumbärlig för renoveringsarbete som en stabil och säker grund. Vi utrustar dina fasader på byggnader av alla slag snabbt, effektivt och billigt. Vi lämnar den inte
vid installationen och sätter ihop ett omfattande servicepaket för dig från planering till transport och montering till demontering och borttagning. Logistiken är också i våra händer och transporten av byggställningar sker snabbt med våra egna lastbilar.
Byggställningar för fasader enligt högsta säkerhetsstandarder
Om byggställningar ska installeras för arbete på fasaden, såsom putsning och målning, är du på den säkra sidan med oss. Som medlem i fasadorganisationer är vi ett gediget och välrenommerat företag och arbetar uteslutande med våra professionellt välutbildade team av byggställningsbyggare.
Byggnadsställningar välter eller craschar undviks således från början, eftersom vi uppmärksammar de högsta säkerhetsstandarderna i våra tekniskt moderna byggnadsställningar. Vi utrustar fasader av en- och flerfamiljshus lika tekniskt sofistikerade, snabbt och säkert som från större
bostadsområden och kommersiella fastigheter.
För mer information om våra tjänster för fasadställningar i Stockholm, ring oss, faxa eller skriv ett e-mail!
PROFESSIONELL, SÄKER OCH SERVICEINRIKTAD: HYRA BYGGNADSSTÄLLNINGAR I STOCKHOLM
Professionell, säker och serviceinriktad: Byggnadsställningar hyra från Byggställningar Flöjer här i vårt vackra i Stockholm
Renovering, fin puts eller nybyggnation i Stockholms-området: Med varje fasad design av en byggnad, behöver du en mer eller mindre en hög byggnadsställning. För många människor är det dyra köpet oftast inte värt besväret. Det är mycket enklare och bekvämare att hyra rätt byggnadsställningar från den professionella aktören. Oavsett om du är en privatperson, hantverkare, industrikund eller fastighetsförvaltning: ring oss och få råd!
Med oss på den säkra sidan kan vi välkomna dig till den säkra sidan!
Byggandet av en byggställning är en fråga om förtroende och bör därför utföras helt professionellt och noggrant. Slutligen beror säkerheten för de personer som arbetar på fasaden på byggnadsställningar som står säkert och alla stå-ytor och stegar som tål påfrestningarna. Det spelar ingen roll om byggnadsställningen är byggd för bara en dag eller i en månad. Om du hyr en byggnadsställning från oss i Stockholm får du en perfekt allroundservice: detta börjar med planeringen, där vi tar hänsyn till dina önskemål. Vi levererar sedan de enskilda delarna på vår egen lastbil och monterar byggnadsställningen noggrant och professionellt. Ingenting hos oss lämnas åt slumpen utan vi arbetar alltid med en förväntad precision och yrkesfärdighet. Vi är inte bara kända för vår snabba service, utan också för vårt betydande arbete för säkerheten. Alla krav i denna viktiga punkt följs strikt av Byggställningar Flöjer. När ditt arbete är klart demonterar vi självklart byggnadsställningen och tar bort den. Du kommer inte kunna se att den varit där.
Mycket erfarenhet och omfattande know-how
Vårt företag har en bra tid över 45 års erfarenhet inom byggställningar. Omfattande know-how och en hög kvalificering av teamet garanterar vår professionella standard. Funderar du på att hyra byggnadsställningar i Stockholms-området snart? Testa oss redan idag: Om du har några frågor eller önskemål, ring oss! Vi ger dig gärna råd och förbereder ett rättvist erbjudande för dig.

Läs mer här