Ventilation och sanitärs installation och rådgivning

Ventilation
Vill du ha rum där luften alltid är fräsch och behagligt fuktad? Där öppna fönster kan skippas för att oljud kan stanna ute och värmen stannar inne? Ett modernt ventilationssystem säkerställer att du må bra hela tiden, kopplar av och kan koncentrera dig på ditt arbete. Eftersom den är ständigt förnyar och befuktar rumsluften och därmed skapar ett idealiskt rumsklimat.

Ventilationssystem i den privata sektorn
En möjlighet är ”kontrollerad vardagsrumsventilation” med värmeåtervinning i ett tekniskt rum. Men en kombination med avgashuven i köket eller en ytterväggsenhet med eller utan värmeåtervinning är också möjlig, liksom att koppla samman olika enheter. De enskilda nyckeldata kan användas för att avgöra vilken lösning som är vettigt. Vi rekommenderar dig och följer skapandet av lämpligt ventilationssystem från planering till idrifttagning.

Ventilationssystem för den kommersiella sektorn
Ventilationssystem kan förbättra arbetsförhållandena, förebygga hälsoproblem och hjälpa till att spara energi och minska utsläppen. Den ekonomiska betydelsen av sådana system i bostäder, kontor och kommersiella byggnader ökar och är en särskilt viktig faktor i den kommersiella sektorn. I kontor och kommersiella enheter följer de individuella kraven från användningen. Varianterna spänner från det rena avluftningssystemet för toalettanläggningarna, interna funktionsrum eller produktionsområden till fullständig ventilation via centrala enheter med värmeåtervinning och uppvärmning. Vi rekommenderar dig vilka system som erbjuder den bästa lösningen.

Reparation och underhåll
För att ventilationssystemet ska förbli effektivt måste det servas regelbundet, filtret bytas ut och repareras vid behov. Till exempel byter vi fläktar eller regulatorer och kontrollerar rören. Vi ger dig också råd om ny teknisk utveckling och lägger till lämpliga komponenter vid behov.
Det är också viktigt att serva ventilationssystemet regelbundet av kvalificerade specialister, det finns några riktigt bra företag inom VVS i Göteborg som skulle kunna göra detta. Ditt system kontrolleras regelbundet med ett underhållskontrakt och är alltid klart för användning. Be oss om ett erbjudande.

Sanitär
Föreställ dig att gå på det varma golvet i ditt vackert dekorerade och bekvämt upplysta badrum på morgonen. Du tar din sköna varma morgondusch för att sedan ta bort den förvärmda handduken från designkylaren innan du kliver framför den indirekt upplysta spegeln.
Ett vackert badrum garanterar välbefinnande, från en uppfriskande början till dagen till ett avkopplande slut. Vatten spelar också en central roll i köket. Bör diskbänken flyttas till en annan vägg eller ska handfat placeras i ett fristående block? Vilka armaturer gör ditt arbete enklare? Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna. Be oss om ett erbjudande.

Samråd
Hur vill du att ditt badrum ska vara? Mer modernt? Mer praktiskt? Mer lyxigt? Vill du ha ett andra handfat eller en hygienisk dusch? Finns det några speciella tekniska ramvillkor, specifikationer från hyresvärden eller finansieringsmöjligheter genom statliga program? Vi rekommenderar dig omfattande och visar dig aktuella mönster, intressanta detaljer och nya sanitära tekniker. För bara om du vet möjligheterna kan du planera ditt badrum riktigt bra.

Installation
Vi hittar den bästa lösningen för att genomföra sanitära krav från våra privata och kommersiella kunder. Vi installerar mysiga badrum med golvvärme och fulla bad, seniorvänliga med duschar och flådigt badrum med klassig dusch, bastu och bubbelpool. Som sanitetsspecialister arbetar vi pålitligt, rent och med så lite damm som möjligt. Om du skulle vara intresserad av en installation av ett förstklassigt företag inom VVS i Stockholm så är det bara att ta kontakt.

Reparation och underhåll
Du kan lita på oss inte bara för installationen av sanitetsanläggningarna utan också för reparation och underhåll. Vi är välorganiserade och sköter pålitligt reparationer eller underhållsarbete i sanitetsområdet. Vi utför underhåll av pumpsystem eller dräneringspumpar säkert och punktligt enligt underhållsintervallet. Vårt utbud av tjänster inom sanitetssektorn inkluderar också inspektioner av avloppssystem och installation av lägenhetsvattenmätare.