Tacksamhet för städfirma

En städfirma är inte bättre än personalen gör den. Detta är min uppfattning och jag säger det efter att själv ha styrt ett sådant företag i två år. Inlägget du just nu läser kommer att kretsa kring detta. Det är, om du så vill, ett hyllningstal till mitt fantastiska team. Den personal som gör att vår städfirma fortsätter utvecklas och växa. Som gör att vi blir det självklara valet för allt fler kunder – privatpersoner såväl som företag i hela regionen.

Så jag vill börja med att uttrycka min stora tacksamhet till alla som gör denna utveckling möjlig: Tack!

Låt oss nu gå igenom vilka jag menar med teamet på städfirman:

Först och främst har vi förstås städpersonalen. Ett gediget och otroligt professionellt lag med anställda som tar varje projekt – stort som smått och för alla kunder – på största möjliga allvar. Jag tror att detta är den viktigaste faktorn till våra framgångar. Vi har en kultur som främjar lärande och vi anställer människor med stor och bred kompetens på området. Dessutom ser vi till att varje anställd i städpersonalen har både omfattande utbildning och schyssta anställningsvillkor. Jag vill tro att detta bidrar till både trivsel och goda prestationer.

Jag riktar sedan strålkastarljuset mot vår fantastiska personalavdelning på städfirman. Denna har vi nämligen att tacka för mycket. Teamet består av tre mycket kompetenta personer med stor kompetens inom personalfrågor. De arbetar och sliter för att alla på vår städfirma, inklusive jag själv, ska trivas med vårt arbete och alla aspekter av det. Ett stort tack till HR-avdelningen för allt de gör för att driva vårt bolag in i framtiden.

Näst på tur står säljavdelningen. Ytterligare en avdelning som är starkt bidragande till att vårt företag fortsätter att växa. Vår städfirma erbjuder faktiskt regionens allra bästa tjänster till de mest konkurrenskraftiga priserna. Detta är fakta. Tack vare säljarna kan vi förmedla detta till allt fler personer, och fler och fler väljer oss som sin städfirma. Jag är övertygad om att vår progression inte hade sett ut som den gjort utan detta eminenta team.

Sedan vill jag slutligen rikta ett kort men hjärtligt tack till ledningen, vilken består av mig och mina två partners. Snacka om att vi har lyckats bra med vår städfirma sedan starten för snart 10 år sedan. Tiden går fort när man har roligt, och roligt har vi!