Fönsterputs i Stockholm: Ett bra företag

För ett par veckor sedan skrev jag lite om hur det går med livspusslet. Det är faktiskt ganska många av er som hört av er om just detta. Inte minst efter att jag berättade att vi skaffat hus. Efter mitt inlägg – som mestadels kom att handla om fönsterputs i Stockholm – har frågorna dessutom varit ännu fler. Jag tänker att jag därför ska se till att besvara några av dem idag. Hoppas att er nyfikenhet kring fönsterputs i Stockholm inte har stillats.

Nu kör vi.

Varför anlitade ni fönsterputs i Stockholm?


Detta är den enklaste frågan att besvara. Jag misstänker att den som ställde frågan inte riktigt läste det senaste inlägget om fönsterputs i Stockholm från pärm till pärm. Men, vi anlitade alltså firman för att vi upplevde att behovet var stort. På visningen hade vi fått berättat för oss att behovet av fönsterputs i denna del av Stockholm var stort. Vi anade dock inte att det skulle vara på det vis som det var.

Under det första halvåret skötte vi alltså vår fönsterputs på huset i Stockholm själva. Det var, minst sagt, en ohållbar situation. Till att börja med är ingen av mig och min sambo särskilt rörliga av oss. Framförallt är ingen särskilt smidig och därför var fönsterputsen av våra många fönster i huset i Stockholm förenat med livsfara. Nej, vi kunde inte fortsätta så. En lösning var tvungen att hittas. Detta var lösningen.

Hur valde ni företag i Stockholm för er fönsterputs?

Det är också ganska enkelt. Vi valde helt enkelt det företag som kunde erbjuda oss bäst pris och som dessutom kunde visa på att de var seriösa. Firman vi kontaktade hade varit verksamma under väldigt många år. Vi tänkte att det väl, som i alla andra situationer, var av stor betydelse. Jag menar; om folk har anlitat dem under flera decennier måste det ju finnas en viss grad av nöjdhet i det som de gör. I deras fönsterputs i Stockholm, helt enkelt.

Skulle du rekommendera företaget?

Utan någon som helst tvekan, kära vänner. Jag vill ogärna trotsa reklamlagarna här i inlägget – även om jag såklart inte får betalt av dem – men skriv i kommentarsfältet om ni vill ha deras uppgifter så delar jag med mig till er i direktmeddelande. Utan att ha testat andra företag i Stockholm för fönsterputs så vågar jag säga att detta är ett av de bättre!