Tema: Fasadrenovering i Stockholm

Jag lämnade er lite i sticket sist. Eller ja, sticket är kanske att ta i men jag hann i alla fall inte avsluta vad jag påbörjade. Problemet är bara detta: Jag orkar inte gå in på ytterligare en text om relationen till mitt ex. Jag avstår därför och gör en totalomvändning i mitt skrivande. Minns ni att jag för att tag sedan skrev en text om fasadrenovering i Stockholm? Några av er känner säkerligen igen detta. Minns ni varför jag gjorde det? Jo, därför att jag ju faktiskt arbetar med fasadrenovering i Stockholm.

Kommer det som en chock? Det skulle jag tro att det gör för några av er. Jag talar ogärna om mitt liv utanför bloggen. Dessutom är det ju väldigt långt ifrån de vanliga ämnen som jag skriver om här. Fasadrenovering i Stockholm, vad innebär det ens? Vad gör man? Detta tycks många undra och jag har därför planerat att svara på några av de frågor som kommit in senaste tiden. Vi kör på och ser vari vi landar.

Hur länge har du jobbat i Stockholm och med fasadrenovering?

Det där var ju egentligen två frågor i en. Jag har varit i Stockholm i 12 år nu men bara jobbat med fasadrenovering i 10. Det är extremt länge nu när jag tänker efter så ”bara” kanske inte är ett uttryck som passar i sammanhanget. Jag pluggade två år innan jag valde att gå tillbaka och jobba med fasadrenovering även i Stockholm. Jag hade gjort det under ett par år hemma i Trollhättan tidigare.

Trivdes du med att jobba inom fasadrenovering i Stockholm direkt?

Vet ni vad, jag tyckte faktiskt att det var lite kämpigt. Det var liksom helt andra hus i Stockholm att utföra fasadrenovering på. Det liknade inte det jag var van vid och det gjorde mig frustrerad. Jag var fortfarande ganska ung och bestämd på den tiden. Sedan kom jag in i det och där har jag mina fantastiska kollegor att tacka för mycket. Det var de som gjorde att jag tyckte att det var kul att komma till jobbet. De som gjorde att jag ville fortsätta lära mig om fasadrenovering i Stockholm. Att bli ännu bättre. Att bli bäst.

Vad är bäst med att jobba inom fasadrenovering i Stockholm?

Den var enkel. Det bästa med att vara verksam i Stockholm är staden och det bästa med fasadrenovering är utomhusarbetet. Jag älskar att jobba med kroppen och jag älskar att andas frisk luft utomhus. Jag skulle aldrig kunna arbeta på ett kontor. Jag älskar också att bo i huvudstaden med allt den har att erbjuda. Därför väljer jag att år efter år ägna mig åt fasadrenovering i Stockholm.

Köper ni argumentet?

Fler frågor? Ställ dem i kommentarsfältet!