Utvändig målning

Utvändig målning Stockholm

Det mest omtalade ämnet: vädret i Sverige. Mindre diskuteras är dess stora inverkan på utomhusmålningen. Kvalitativt underhåll och hållbart skydd av din träslöjd är därför mycket viktigt. Med betoning på hållbar. Därför att klassificera det Gröna målare levererar blir allt mer synligt efter några år. När du får reda på hur färgen håller upp.
En bra start är halva arbetet. Våra friluftsmålare vet detta och börjar därför alltid med en omfattande inspektion av träslöjdens tillstånd. Först när träröta inte längre har en chans, börjar vi måla. Med största precision. Vi inser vad utomhusmålningen gör med ditt hem. Det ena huset är ju inte det andra. Och smaken skiljer sig åt.
Därför tar vi oss tid för våra projekt och våra friluftsmålare tittar på hela huset. Inklusive omgivning och ljus. Vi väljer noggrant rätt färgsystem och hittar den perfekta färgkombinationen. Allt för ett estetiskt ljudresultat som passar miljön, ditt hem – och speciellt med dina önskemål.

Utvändig målning Göteborg

Utomhusmålning på vintern

Utanför målningen gör vi som vintermålare året runt. Även när det är vinterns hjärta. Vid lägre temperaturer används färg för målningsarbetet utanför som är resistent mot låga temperaturer och torkar snabbt. Ett nytt utseende är inte säsongsbetonat, tror vi.

Monumental exteriör målning

De gamla husen i Stockholm kräver ett annat tillvägagångssätt. Ett tillvägagångssätt där det monumentala värdet är av största vikt. Ett tillvägagångssätt som vi har tagit till oss efter många års erfarenhet. Som ett resultat: omfattande kunskap, utmärkt måleriexpertis och ett brett nätverk av specialistpartners. Letar du efter en utomhus målare för en monumental byggnad i Stockholm?

Invändig målning

Johan är på rätt plats för inomhusmålning i Stockholm. Målningens avslutning påverkar atmosfären i ett utrymme. På Grön förstår vi detta, vilket är anledningen till att vi tar oss tid för våra projekt och våra inre målare tittar på hela rummet. Från vägg till ram, dörr till dörr och från sockel till tak.
Du kan också kontakta oss för (råd om) rätt vägg-finish. Oavsett om detta är målning, tapeter, sås eller stuckatur – Grön garanterar rätt finish. Ett resultat som passar exakt med dig och din stil. Men också särskilt i rymden.

Färgråd

Att välja färger är inte alltid lätt. Vi ger dig gärna råd om detta. Våra målare vet vilken färg som gör med ett utrymme. Det skapar atmosfären och kan göra ett rum ser större, mindre, rymligare, mer mysig, hemtrevlig eller luftig. Vi letar efter rätt kombination av färgprodukter och färger, så att utrymmet kommer till sin rätt. Våra inredningsmålare tittar på formerna av (och i) rummet, ljus, färglådor och aktuella trender. På så sätt kommer vi till ett elegant resultat som passar din smak.
Invändig målning monumentala byggnader
Vi har tagit oss tid att stå där vi är idag. Många års erfarenhet av att måla många nationella monument har gett oss en stor mängd kunskap, expertis och ett brett nätverk av specialiserade partners. Våra målare är därför mycket skickliga med målningen (inifrån och ut) av monumentala byggnader i och runt Stockholm.

Målning monumentala byggnader

Stockholm är rikt på vackra karakteristiska monumentala byggnader. Dessa kräver ett annat tillvägagångssätt. Ett tillvägagångssätt där det monumentala värdet är av största vikt. En strategi som vi har tagit till oss efter år och år. Och det går utöver bara målningen. Med vår expertis tar vi även hand om andra specialiserade restaureringar på monumentala byggnader. Såsom trä röta reparationer, skydda fasader från kyla och fukt och ersätta detaljer till träslöjd, sten eller glas.
Vi tar en byggnad tillbaka till sitt ursprungliga skick och samtidigt säkerställa förnyat skydd av monumentet. Grön förstår kraften i monumentalt värde. Och varför det ska bevaras. Det är därför vi har tagit oss tid att stå där vi är idag. Många års erfarenhet av att renovera och måla många nationella monument har gett oss en stor mängd kunskap, expertis och ett brett nätverk av specialiserade partners. Tillsammans med dessa specialister samlar vi ett skräddarsytt råd. Innehåller råd om tillstånd, regler och andra perifera frågor om renovering av ett monument.
Vi utför målningsarbete året runt. Både inomhus och utomhus. Monumental målning är inte säsongsbetonad, finner vi.

Monumentala färger

Att välja färger är inte alltid lätt. Absolut inte för monumental målning. Vi ger dig gärna råd om detta. Och för det tar vi vår tid. Våra målare tittar på själva monumentet – insidan och utsidan. Inklusive miljön och ljuset.
Vi har ett brett utbud av olika autentiska färgfärger. Tänk på havsblå, blå, gredelin och Stockholmsvit. Vi söker rätt kombination av färgprodukter och färger som passar byggnaden, omgivningen – och speciellt med dina önskemål. Vi ger din monumentala byggnad tillbaka till livet på ett autentiskt sätt.