Letar du efter ett golv?

Vi ligger nära Malmö!
Upplev vårt vackra visningsrum i Malmö.
Vill du få inspiration eller har du sett ett vackert golv på internet och vill du ha mer information om det? Vi har ett brett utbud av parkettgolv, PVC-golv, laminatgolv och trappbeläggningar. Du kan också kontakta oss för reparation av skador på ditt befintliga golv.
Om du kommer med bil från Malmö eller någon annanstans …
Planerar du att komma med bil och använda en navigering? Ställ sedan in din navigering till Malmövägen 22 så kommer du till vår tröskel. En anställd är alltid närvarande i butiken för att ge dig expertråd på golvet.

Råd från våra erfarna golvspecialister
Vill du ha ett trendigt PVC-golv eller ett klassiskt fiskbensgolv? Ett golv är inte något du bara köper. Våra specialister ger dig gärna gratis och ärliga råd. Naturligtvis finns det tillräckligt med tid att ställa frågor. Det finns inga kostnader i samband med rådgivningen och det är helt gratis. Du kan nå oss från tisdag 10:00 till lördag 17:00. Det är också möjligt att begära ett samråd under dagtid.

Vill du ha mer information och / eller besöka vår butik?
Upptäck vårt breda sortiment – visningsrum i hela Sverige – expert rådgivare

Vi har inte bara parkett utan också andra kvalitetsgolv!
Sedan 1992 har vi varit en grupp traditionella golvspecialister i hela Sverige. Med stor passion och kärlek tar vi hand om ditt golv i alla rum! Vi levererar inte bara golv av god kvalitet, utan ger också de bästa skräddarsydda råden.
• Trägolv – Vackra parkettgolv / trägolv som du kan ge en annan färg över tid.
• Laminatgolv – Ett lågt inköpspris och lätta att installera golv.
• PVC-golv – Underhållsvänliga golv som blir mer populära i Nederländerna varje dag.
• Korkgolv – Miljövänligt och mycket ljudabsorberande.
• Betonggolv – Moderna, enkla att underhålla och starka.

Vi hjälper dig gärna med skador på dina golv
En (golv) skada är något som är väldigt irriterande och tyvärr kan hända vem som helst. Det är därför du vill ha den bästa lösningen snabbt så att du kan njuta av ditt golv igen. Parkettmästare har mer än 25 års erfarenhet av delvis och komplett reparation av golv. Du kan kontakta oss för reparation av parkettgolv / trägolv, laminatgolv, PVC-golv och bambusgolv.
Uppmärksamhet är billigare än du tror!
Kunderna betygsätter golvläggarna med 8+ och är mycket nöjda med våra resultat. Vi sätter kunden först och vill lämna kunden med ett leende på ett fantastiskt golv!

Reparera mindre golvskador (platsreparation).
Vi reparerar mindre skador genom platsreparation (skada som inte överstiger ett mynt). På detta sätt behöver golvet inte tas bort och är nästan osynligt.

Vi kan installera ditt nya golv
Det är inte alla golv som är särskilt lätta att installera och det är inte ett område där du vill nöja dig med ett halvdant arbete. Därför så rekommenderar vi starkt att du ska ta hjälp av en golvinstallatör. Golvläggarna kommer att göra ett jobb i världsklass eftersom de har mycket erfarenhet inom ämnet och de åker inte förens du som kund är nöjd med resultatet. Vi kan faktiskt till och med köra ut ditt nyinköpta golv, detta gör golvläggarna om du bor i närheten av Malmö.