Expert på heltäckningsmattor i Stockholm

Nu är det sista gången på ett tag som jag ska babbla om mitt jobb med heltäckningsmattor i Stockholm. Det verkar trots allt vara ett tema på inlägg som uppskattats av många. För nytillkomna läsare kan jag meddela att de senaste inläggen har handlat om hyllningar. Mina kollegor inom heltäckningsmattor i Stockholm har hyllats och marknadsförts ordentligt. Nu när jag tänker på saken så har jag kanske hyllat dem för mycket. De skulle säkerligen inte hålla med om det.

Skämt åsido, de underbara människor jag arbetade med inom heltäckningsmattor i Stockholm förtjänar att lyftas upp. Högt, högt över marken ska de lyftas – och ett stort tack ska de ha för att de var så sina arbetskamrater.

Dagens inlägg ska handla om ingen mindre än Hanna. Det är fullt rimligt att säga ”Sist men inte minst här”. Hon var nämligen den som lärde mig allt om heltäckningsmattor när jag kom till Stockholm. Föga förvånande, eftersom hon själv hade jobbat med heltäckningsmattor i Stockholm i över 20 års tid. Hon var så mycket en expert som man kan bli. Man märkte att kunderna hade en oerhörd respekt för henne. Faktum är att hon lyckades med det som alla professionella, i alla branscher, vill uppnå. Att få kunden att inse att det var ett privilegium att arbeta med henne. Om man ville ha heltäckningsmattor i Stockholm och fick hjälp av henne – Ja, då skulle man verkligen vara glad.

Inte nog med att hon var en stor expert på området vi var verksamma inom. Hon var dessutom en himla fin arbetskamrat att ha. Hon var öppen och hjärtlig och kunde verkligen konsten att vara utbildande och samtidigt mycket vänlig. Det gick att skilja på det professionella och det privata på ett bra sätt när man arbetade med henne. Hon var den på företaget i Stockholm som kunde sina heltäckningsmattor bäst. Detta gjorde att jag vid flera tillfällen fick tillsägelser när jag gjorde fel. Det behövde jag. Jag kunde ju trots allt ingenting när jag började. Ögonblicken efter kunde vi sitta i lunchutrymmet och skämta om någonting tillsammans. 

Det är så det ska vara, det är jag övertygad om. Det finns ingen anledning till att ha onödiga hierarkier bland människor. Detta gäller inom heltäckningsmattor i Stockholm såväl som inom alla andra branscher och städer. Håller ni med?