När vi anlitade fönsterputs i Stockholm

Jag tänkte att jag skulle återkoppla till mitt förra inlägg. För att ge lite kontext till er som inte läste måndagens inlägg ska jag ge lite bakgrund: Jag och min familj flyttade nyligen till ett väldigt fint område i huvudstaden. Faktum är att vi, efter år av skramlande, kunde köpa ett hus vid vattnet – något vi bara har kunnat drömma om förut. Hur som helst, när vi väl hade flyttat till vårt nya hus i Stockholm insåg vi att vi hade behov av en städfirma. ”Vilket jävla lyxproblem” tänker hälften av er nu, men kampen är sann. Så fort vinden ligger på så blir fönstren helt kladdiga av salt. Ni som ägnar er åt fönsterputs inåt land i Stockholm vet inte hur vi på kustsidan har det.

Jag förstod det i alla fall som att flera av er har haft liknande problem och därför anlitat fönsterputs i Stockholm förut. Vissa hade inte ännu tagit steget men funderade på att skaffa regelbunden hjälp med fönstren. Detta inlägg, det andra i raden av inlägg om fönsterputs Stockholm, är för. Jag ska nu berätta om hur det gick till när jag och min familj anlitade fönsterputsare till vårt hus.

Det första vi gjorde var givetvis att ta kontakt. ”Hej, vi behöver fönsterputs till vårt hus i Stockholm” fick följdfrågor. Hur många fönster hade vi? Hur ofta uppskattade vi att vi behövde hjälp? Behövde vi både fönsterputs både inne och ute i vårt hus i Stockholms utkant? Ja, ni förstår – Priset såväl som regelbundenheten bestämdes utifrån dessa olika komponenter. När vi hade satt villkoren så fick vi en offert från företaget att ta ställning till. ”Fönsterputs Stockholm” var dokumentet av rimliga själ döpt till. Där framgick allting väldigt tydligt. Faktum är att vi blev ganska förvånade över hur lågt pris det handlade om.

När vi hade godkänt kostnadsförslaget kunde fönsterputsen i Stockholm dra igång. Vi bestämde att teamet skulle komma först om 2 veckor, och mycket riktigt. Två supertrevliga personer dök upp på utsatt tid och hälsade oss välkomna till Stockholms bästa företag på fönsterputs. De var supertrevliga och snabba. När det sedan var dags för nästa tillfälle så dök de upp lika punktligt. Sedan blev det till en rutin. Vår fönsterputs i Stockholm skedde med jämna mellanrum och tillslut var det något man bara räknade med skulle ske. Precis som vi ville ha det.

Hör gärna av er i kommentarsfältet om ni har några frågor som rör ämnet!