Parkeringsskyltar osv

Frågorna har varit många och svaren varit få. Detta ska jag försöka ändra på idag och jag hoppas att ni blir något tillfredsställda. Jag talar om det faktum att jag – för några veckor sedan – lät berätta att jag arbetar med framställning av parkeringsskyltar. Detta slog ner som en bomb hos er läsare utan att jag för mitt liv kunde tro det på förhand. Tydligen var detta med parkeringsskyltar oerhört intressant för er.

Jag har en teori om varför ert intresse för parkeringsskyltar blev så stort som det blev. Eller snarare två teorier:

För det första så tänker jag att det faktum att jag sällan berättar om mitt ”vanliga” liv gör er mer intresserade av hur det är. Att jag då säger, till mångas förvåning, att jag arbetar med parkeringsskyltar kittlar på något vis. Jag visar upp en sida av mig själv jag dittills inte yppat. I alla fall inte för många. För faktum är att jag faktiskt inte talat om detta till så många alls. Efter 10 år med bloggen tror jag att jag nämnt det en gång, möjligen två. Så jag tror alltså helt enkelt att ni intresserade er för parkeringsskyltarna delvis för att ni faktiskt är nyfikna på mig. Kalla mig självgod men så tänker jag i alla fall.

För det andra: Jag tror att intresset för parkeringsskyltar blev ganska högt för att många av er ser det som ett ovanligt jobb. Därmed steg intresset högre än jag trott, tänker jag. Om jag hade sagt att jag satt i kassan på Hemköp eller att jag arbetade på ett kontor för ett ganska stort företag så hade nog frågorna varit färre. Så tror i alla fall jag att det är.

Alldeles oavsett vad som triggade ert intresse så är jag glad för de frågor de har genererat. Jag tänkte att jag, varje tisdag från och med nu, skulle låta svara på de frågor som kommer in om saken. Så om du bär på en nyfikenhet gällande parkeringsskyltar – eller för all del mitt arbete på området – så är det bara att skicka in den i frågeformat. Jag ska försöka avhandla och besvara alla frågor i inkorgen inom de närmaste veckorna.

Till er vars intresse för parkeringsskyltar är mindre kan jag säga följande: Frukta icke, vanliga teman kommer veckans övriga dagar.