Samsung mobilskal överbord

Det var en gång ett mobilskal från Samsung som följde med på en resa jorden runt. Det i sig är rätt trevligt, se världen och så. Men detta Samsung mobilskal råkade på sin resa ut för den olyckliga händelsen att bli tappat överbord från ett kryssningsfartyg i Karibien. Det är nu inte något som Samsung mobilskal normalt utsätts för eller är gjorda för, så det var en chock för skalet.

Från sin mysiga semesterresa fick nu Samsung mobilskalet ställa om till överlevnad. Karibiska vatten är varma så det är ju bra, men där finns också diverse havslevade djur som gärna jagar små mobilskal från Samsung. Hajar och sådana. Så det var ett inte helt avslappnat Samsung mobilskal som guppade runt i vattnet och försökte lokalisera land.

Hade detta hänt för sisådär 300 år sedan så hade detta Samsung mobilskal kunnat råka ut för pirater på skattjakt, eller hamnat i kölvattnet från ett slavskepp, förmodligen ingetdera särskilt upplyftande, men då Samsungs mobilskal är relativt nyligen uppfunna var inte det någon risk den här gången.

Samsung mobilskalet flöt runt ganska länge, utsatt för sol och vind, och det började känna sig ganska trött och slitet, innan det en dag fördes in mot en strand av vågorna. Hoppet tändes om att bli räddad och kanske till och med återbördad till ägaren av mobilskalet från Samsung. Inte för att ägaren förtjänade att få skalet åter, han hade ju varit högst ovarsam och tappat bort det till att börja med. Men kanske ett nytt hem, hos någon som förstår att ta hand om sitt Samsung mobilskal.

Mobilskalet från Samsung låg ett bra tag i sanden och väntade. En och annan fågel kom och undersökte det, ifall det skulle varit en smaskig fisk, men som fågelmat är inte Samsung mobilskal någon höjdare. Så kom en liten pojke till stranden för att leka, han gick och plockade snäckskal och petade på tången med en pinne. Han fick syn på Samsung mobilskalet och petade även på detta, och funderade. Till slut plockade han upp det. Någon mobil att sätta skalet på fanns inte, varken Samsung eller annan, men en väl omhändertagen skatt fick mobilskalet från Samsung ändå bli till slut.